top of page

Vores erfarne scanningspiloter udfører 3D-scanningsprocessen ved at besøge stedet og indsamle data ved Lidar-scanning og fotografering. Disse data bruger vores arkitekter og konstruktører til at skabe præcise BIM-3D modeller af LOD200 niveau. Samt interaktive 3d miljøer til visuel dokumentering eller salg af det givne projekt.

FRA VIRKELIGHED TIL VIRTUEL: 
Opnå en virkelighed- sgengivede tredime- nsionel opmåling og digital kopi af dit byggeri eller sted

3D-SCAN CASES

I dette showreel præsenterer vi et lille udvalg af de projekter vi har udført. Vores 3D-scanninger anvendes i en bred vifte af opgaver, herunder registrering af offentlige institutioner for kommuner, udarbejdelse af grundlag til tilbygninger og ombygninger, samt til vedligeholdelsesregistrering, forsikringssager og meget mere.

matterport-mc300-pro3-acceleration-kit-bundle-529171_1024x.jpg

Hurtig og præcis opmåling med vores erfaring og topmoderne værktøjer. ingen detaljer i byggeriet overses, da vi skaber et altomfattende nøjagtigt grundlag, af eksisterende steder, med en hurtig og effektiv process.

Opmålingen og Registreringen af byggeriet/stedet vil ske ved, at en af vores medarbejdere kommer ud til dit projekt og laver en fuld 360 graders affotografering, samt lazer scannet opmåling af stedet. Ved at erstatte det traditionelle målebånd med laserteknologi sikrer vi, at alle detaljer er nøjagtigt dokumenteret fra projektets begyndelse, inklusive dem, man måske ikke oprindeligt var opmærksom på. Lazer scanneren laver millioner præcise opmålinger af bygningen, præcist placeret i et 3-dimensionelt koordinatsystem, og danner derved et præcist grundlag for en gengivelse af stedet i tegning eller model.

Fra Nøjagtig opmåling til Brugbart tegningsmateriale: Vores arkitekter og konstruktører omdanner nøjagtige målinger fra stedet til brugbare Revit 3D-modeller af LOD200 niveau, som udgør grundlaget for registreringer, tilbygninger, renoveringer og andre projekter

Ud fra de millioner af præcise opmålinger, opfører vores arkitekter og bygningskonstruktører en Revit 3D model og laver professionelle arkitekttegninger af LOD200 niveau. Dette præcise materiale danner grundlaget og fundamentet for dit kommende projekt, og sikrer fuld overensstemmelse mellem tegninger og den eksisterende bygning. Resultatet vil blive en optimeret proces og fjernelse af enhver risiko for fejl senere i projektet.

istockphoto-1189488001-612x612.jpg

Digital tvilling af det eksisterende sted: Ud fra vores præcise 3D-scanninger skabes en virtuel 3D-model, som deltagerne i projektet kan udforske som om de var på stedet i virkeligheden.

Ud fra dataen indsamlet på projektstedet kan vi danne en interaktiv 3d-model. Denne digitale gengivelse giver alle projektets deltagere, adgang til at besøge og udforske stedet virtuelt helt ned i detaljen, hvor end de er. Dette er nyttigt for at give et omfattende overblik og hjælpe med beslutningstagninger, særligt i projektets tidlige faser.

matterport-mc300-pro3-acceleration-kit-bundle-529171_1024x.jpg
bottom of page