top of page

ATRA ARKITEKTER AALBORG SØGER

UDADVENDT OG ERFAREN SKITSERENDE ARKITEKT

IMG_3414.jpg

Er du en stærk formgiver, der motiveres af at udvikle nye projekter, være i løbende dialog med kunder og kan du spejle dig i vores vision om proaktiv værdiskabende rådgivning, har du her muligheden for at udfolde din kreative profil hos ATRA arkitekter.

 

ANSVARSBEVIDST SKITSERENDE ARKITEKT

Vi søger hos ATRA arkitekter Aalborg en erfaren og udadvendt arkitekt til tiltrædelse snarest muligt. Vi forestiller os, at du kan spejle dig i nedenstående:

 

- Du brænder for at skabe arkitektur, i tæt relation til kunden, og med fokus på funktionalitet, æstetik og fremadsynende løsninger. Ligeledes har du en god overordnet byggeteknisk forståelse og stor interesse for bygbar og funktionel arkitektur.

- Du har min. 5 års erfaring i branchen og har i denne tid oparbejdet en indgående forståelse af byggebranchens arbejdsgange, procedurer og aktører.

- Du er god til at arbejde selvstændigt og god til at styre din egen tid i relation til de enkelte sager. Du sætter desuden bygherrens ønsker og krav i centrum for dit arbejde og skaber på dette grundlag det gode projekt.

- Du har gåpåmod og går ind i nye projekter og opgaver med et løsningsorienteret mindset, hvor den gode dialog fører vejen til den rigtige løsning.

- Du arbejder struktureret og er i stand til at håndtere et sagsforløb efter branchens standarder, således samarbejdspartnere og bygherrer føler sig trygge og taget i hånden under sagsforløbet.

 

VI TILBYDER

Hos ATRA arkitekter arbejder vi i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig både fagligt samt personligt. Du vil opleve dine kollegaer som ansvarsfulde og fagligt kompetente, og alle er altid klar på sparring i din dagligdag. Vores medarbejderstab består af mange fagligheder og dermed vil du nyde godt af at kunne inddrage specialviden løbende gennem forskellige projektforløb.

Hos ATRA arkitekter udlever vi stor tillid til vores ansatte og du vil derfor opleve en stor frihed i hverdagen og et konstant fokus på at udvikle dine faglige kompetencer, således vi sikrer at vi kan yde den mest kompetente rådgivning til vores kunder. Ansættelsesvilkår for dit job hos ATRA arkitekter vil være på overenskomstmæssige vilkår, med fleksible arbejdstider og et stort fokus på et godt arbejdsmiljø.

 

OM ATRA ARKITEKTER

Hos ATRA arkitekter udføres en bred vifte af rådgivningsydelser under overskriften ”Værdiskabende Rådgivning”. Med kontorer i Aalborg og Holstebro består ATRA arkitekter af et nysgerrigt, ambitiøst og engageret team af arkitekter og bygningskonstruktører i et tegnestuemiljø som pt. består af +20 medarbejdere. Vores ydelser spender bredt fra rådgivning i den tidlige planlægningsfase over skitsering og formgivning til detailprojektering samt tilsyn og byggeledelsen under byggeriets tilblivelse og ibrugtagning. I vores virke som rådgivere, tror vi på det langstrakte samarbejde og efterlever dette ved udførsel af kompetent rådgivning, udført til den aftalte tid og med et konstant fokus på proaktiv proceshåndtering og god kommunikation med alle involverede aktører.

ANSØGNING

Lyder ovenstående tiltalende og kan du se dig selv i beskrivelsen vil vi med stor glæde modtage din motiverede ansøgning, CV samt arkitektoniske portfolio på anla@atra.dk

Ansøgninger modtages senest 19. juni 2023 med efterfølgende samtaler.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående stillingsopslag er du meget velkommen til at kontakte Andreas Lund Larsen på anla@atra.dk. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt og løbende.

bottom of page