top of page
IMG_3445.jpg

ATRA ARKITEKTER AALBORG SØGER

EN PROJEKTERENDE BYGNINGSKONSTRUKTØR

ATRA arkitekter søger en erfaren og engageret bygningskonstruktør til vores projekteringsteam i Aalborg.

Som projekterende bygningskonstruktør vil du indgå i vores projekteringsteam og være aktivt bidragende til at detailprojektere gode og gennemarbejdede projekter indenfor en bred vifte af segmenter.

Din primære opgave vil være at sikre gode og holdbare byggetekniske løsninger gennem hele projektets forløb.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med multidisciplinære team af konstruktører, arkitekter, ingeniører og entreprenører for at sikre, at projekterne bliver gennemført effektivt og i overensstemmelse med gældende standarder og regler.

Kan du spejle dig i vores vision om proaktiv værdiskabende rådgivning, så tøv ikke. Send os din ansøgning hurtigst muligt.

VI FORESTILLER OS AT DU

  • Er uddannet bygningskonstruktør med fokus på projektering og har min. 2 års erfaring

  • Har god byggeteknisk forståelse og stor interesse for bygbar og funktionel arkitektur

  • Har et dybdegående kendskab til gældende Bygningsreglement og Alment Teknisk Fælleseje

  • Har stor kompetence i digital 3D projektering med udgangspunkt i Autodesk Revit

  • Kan arbejde selvstændigt og indgå i multidisciplinære projektteams

  • Har bygherrens ønsker og krav i centrum for din proaktive og faglige løsning af opgaverne

  • Er nysgerrig og interesseret i branchens udvikling og ønsker at udvikle dine faglige og personlige kompetencer

 

VI TILBYDER

Hos ATRA arkitekter tilbyder en spændende og fagligt udviklende stilling, som projekterende bygningskonstruktør i en veletableret virksomhed. Du vil få mulighed for at arbejde på en bred vifte af projekter og bidrage til udviklingen af ​​bæredygtige og innovative byggetekniske løsninger.
Du vil opleve dine kollegaer som ansvarsfulde og fagligt kompetente, og alle er altid klar på sparring i din dagligdag. Vores medarbejderstab består af mange fagligheder og dermed vil du nyde godt af at kunne inddrage specialviden løbende gennem forskellige projektforløb.

 

OM ATRA ARKITEKTER

Hos ATRA arkitekter udføres en bred vifte af rådgivningsydelser under overskriften ”Værdiskabende Rådgivning”. Med kontorer i Aalborg og Holstebro består ATRA arkitekter af et nysgerrigt, ambitiøst og engageret team af arkitekter og bygningskonstruktører i et tegnestuemiljø som pt. består af +20 medarbejdere. Vores ydelser spender bredt fra rådgivning i den tidlige planlægningsfase over skitsering og formgivning til detailprojektering samt tilsyn og byggeledelsen under byggeriets tilblivelse og ibrugtagning. I vores virke som rådgivere, tror vi på det langstrakte samarbejde og efterlever dette ved udførsel af kompetent rådgivning, udført til den aftalte tid og med et konstant fokus på proaktiv proceshåndtering og god kommunikation med alle involverede aktører.

ANSØGNING

Vil glæder os meget til at modtage din ansøgning inklusive CV og projektresume på atra@atra.dk
Da stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. september, der vil løbende blive afholdt samtaler.

Senest ansøgningsfrist er, d. 22. juni.

Har du spørgsmål til jobopslaget er du meget velkommen til at kontakte Christian Skaanning Nielsen, Projekteringschef hos ATRA arkitekter Aalborg, på chni@atra.dk eller 30 89 05 11.

bottom of page