top of page
Klarup panorama  v2.jpg

Klarup søpark - enghuse

Adresse: Klarup

Bygherre: Egetbo ejendomme APS

Enghusene er en flot og moderne bebyggelsen med en unik landskabelig karakter, den er nemlig placeret på en skrænt. Dette giver boligerne en helt fantastisk udsigt over ådalen samt en helt unik adgang til naturen lige uden for døren.

Enghusene er en del af et større byudviklingsområde kaldt Klarup Søpark. Området er placeret i den vestlige del af Klarup og kun et stenkast fra det igangværende supersygehusbyggeri og netop derfor er området særligt attraktivt.

Denne bygning med fem boliger er første etape af enghusene, som når det er fuldt udbygget vil bestå af i alt 23 boliger fordelt på fem bygninger. Bebyggelsen er delt op sø der sikret udkig mellem husene over det laver liggende engområde og ådalen.

Boligerne er udført som toplans parterre boliger og opført i gedigne materialer med velafprøvede byggetekniske løsninger, som samlet sikrer et byggeri af en høj kvalitet.

Boligerne er alle veldisponerede fem-værelsesboliger på enten 117 eller 122 kvm. På boligens indgangs etage findes et soveværelse med god skabsplads, tre kompakte værelser og et badeværelse alle placeret rundt om en central gang og entré.

Etagen under er boligens “sociale” funktioner placeret. Her finder man et stort og åbent køkken med ø og siddepladser. Fra køkkenet er der åben adgang til både spise- og opholdsstue. Herfra er der adgang til boligens belagte terrasse, orienteret mod vest, og med direkte afgang fra deres terrasser til engområdet. I boligens parterreetage findes ligeledes et toilet.

Enghusene baghave v2.jpg
Enghusene forhave v2.jpg
Enghusene front v2.jpg
ANDRE PROJEKTER
ANDRE PROJEKTER
bottom of page