top of page
Byplan 1.jpg

ATRA arkitekter søger en byplanarkitekt 

Hos ATRA arkitekter spiller byplanlægning og storskalaarkitektur en stadigt større rolle, og vi søger derfor en ambitiøs og idérig byplanarkitekt der kan være med til at videreudvikle byplanlægning som fagområde på vores tegnestue.


Har du ambitioner om at sætte din faglighed i spil i en dynamisk organisation med engagerede ansatte? Og har du motivationen for at bidrage til væksten af virksomhedens tre afdelinger? ATRA arkitekter har skabt en attraktiv karrieremulighed for dig, der har lysten og evnerne til at se mulighederne og skabe projekterne fra den tidligste idé.


I rollen som ATRA arkitekters nye byplanarkitekt er de perfekte rammer skabt for, at du kan udvikle og udfordre din faglighed og være med til at sætte dit præg på en virksomhed i vækst.


Lyder det interessant? Så sæt dig godt tilrette og læs nedenfor, hvilke muligheder, der findes for dig på den korte og den lange bane.

 


Inden for de første 6-12 måneder krydser du følgende succesmål af

 

  • I kraft af din høje faglighed og kreative tilgang indtager du en central rolle i virksomhedens igangværende projekter i den store skala, og etablerer tæt kontakt til vores bestående kunder.

  • I samarbejde med ledelsen og de øvrige medarbejdere definerer du ATRA arkitekters ydelser inden for planlægning og storskala som et selvstændigt ydelsesområde, og afklarer tilknytningen til virksomhedens øvrige kernekompetencer 

  • Med udgangspunkt i din evne til at skabe og fastholde stærke faglige relationer, deltager du i udviklingen af nye projekter og indtager en central rolle i markedsføringen af planlægningen, både som en selvstændig og som integreret disciplin.

 

Dine udviklingsmuligheder, når vi ser et par år frem

 

Efter 2-3 år som byplanarkitekt hos ATRA arkitekter har du bidraget til at planlægning står som et stærkt og klart defineret fagområde, og du har nu:

  • Indflydelse på, hvordan ATRA arkitekters fremtidige organisation på feltet skal opbygges, du deltager i      rekruttering af nye medarbejdere inden for feltet og får ledelsesansvar.

  • Stor deltagelse i udviklingen af nye projekter og i markedsføringen over for både bestående og nye kunder


 

Byplan 2.jpg

Dig, din baggrund og ekspertise


Du er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus, Kunstakademiet I Kbh. eller Arkitektur og Design i Aalborg. Du har erfaring inden for lokalplanlægning og navigerer hjemmevant i fagområdet. Du er en udadvendt og fagligt stærk person, som har gode menneskelige egenskaber, er idérig og er god til at skabe stærke relationer. Du er fagligt ambitiøs og servicemindet til fingerspidserne. Du ser dig selv som den kreative arkitekt, og Du har styr på de redskaber som kræves for at skitsere, tegne og præsentere arkitektur.  

 

Arbejdssted

 

Arbejdssted vil være på vores kontor i Holstebro

Vi og os


Hos ATRA arkitekter bliver du en del af et uformelt, professionelt, dynamisk og åbent miljø. ATRA arkitekter består af et team på 30 engagerede medarbejdere fordelt på to kontorer i Holstebro og Aalborg. Kulturen er kendetegnet ved stor frihedsgrad og udviklingsmuligheder for medarbejderne, hvorfor medarbejderengagementet er højt.

 

Vi har en stor og spændende kundeportefølje som er i konstant vækst. Vi sætter en ære i at tænke innovativt og levere god service og skabe merværdi for vores kunder.


Vi har alle de nyeste redskaber til rådighed – og vi bruger dem.  

   


Sådan ansøger du


Vil du høre mere om denne unikke karrieremulighed?, så kontakt Indehaver Sigurd Jakobsen på 23 42 76 50 

 

Er du allerede sikker på at du vil være vores nye byplanarkitekt, så sendt CV og ansøgning til sija@atra.dk

 

Vi benytter personlighedsprofilanalyseværktøjet Insights som et redskab i vores ansættelsesprocedure. 

 

Alle ansøgninger vil blive behandlet med fuld diskretion  

 

Ansøgningsfrist 


Hurtigst muligt - samtaler afholdes løbende.
 
 

bottom of page