top of page
0840-11.07.04 3d 07.jpg

P-hus i Skolegade, Holstebro

ATRA arkitekter varetog i 2011 bygherrerådgivning for Holstebro Kommune på etableringen af 399 p-pladser ved Skolegade i Holstebro.

Opgaven omfattede analyser af mulighederne for etablering af parkeringshus på grunden, med efterfølgende projektforslag af et nyt parkeringshus i 5 etager og udarbejdelse af budget for projektet.

P-huset er centralt beliggende i Holstebro på hjørnet af Skolegade og Bisgårdgade, overfor Holstebro Rådhus. Denne centrale placering af P-huset muliggør at pladserne kan benyttes af handlende, der skal besøge Holstebros gågade, samt af ansatte og besøgende til Holstebro Kommune.
 

Adresse: Skolegade, 7500 Holstebro

Bygherre: Holstebro Kommune

Areal: 12.000 m² / 399 p-pladse

Byggesum: 48 mio.r

P-huset opføres som et traditionelt betonhus med fem forskudte parkeringsdæk. Facaderne beklædes med et let system af glas i grå og grønne nuancer, der understreger den lange facade langs Bisgårdgade. Desuden accentueres bygningens hjørne med en afrunding der leder bilerne ind ad Skolegade til P-husets indgangsparti.Der er etableret en direkte forbindelse fra P-huset til gågaden via en eksisterende tunnel under Bisgårdgade.

ANDRE PROJEKTER
ANDRE PROJEKTER
bottom of page