NYHEDER

March 9, 2020

ATRA arkitekter er, efter et halvt års omhyggeligt forarbejde, nu klar til at tilbyde ingeniørydelser til både nye og nuværende kunder.

En tendens i branchen

Vi har fulgt udviklingen i branchen tæt over de seneste år, og vi kan se at en række af vores kollegaer er blevet opkøbt af store ingeniørvirksomheder, med det mål at etablere full-service rådgivningshuse der kan favne alle de kvalifikationer, som der er brug for når man skal bygge.

En anden ve...

January 30, 2020

En gruppe engagerede borgere og erhvervsfolk udgør sammen med visionære byrådspolitikere de bedst tænkelige forudsætninger, når der skal arbejdes med byudvikling.

ATRA arkitekter a/s har netop afleveret sit forslag til Udviklingsplan for Ikast midtby, og vi glæder os til at gå videre med en lignende proces i Brande.

Udviklingsplanen opstiller et sæt udviklingsprincipper for en midtby, der deler udfordringer med rigtig mange andre byer af Ikast’s st...

December 11, 2019

ATRA arkitekter søger to bygningskonstruktørpraktikanter til efteråret 2020. 

Er du klar på et spændende og udfordrende semester i det vestjyske, så send os din ansøgning samt portfolio til: atra@atra.dk

Vil du hører mere, så kontakt Benny på telefon nr. 96 10 54 89.

November 1, 2019


Ikast-Brande Kommune har indgået aftale med ATRA arkitekter om udarbejdelse af to nye udviklingsplaner – en for midtbyen i Ikast og en for midtbyen i Brande.

Igennem foråret har kommunen afholdt et forløb i hver af de to byer, hvor de sammen med borgere, politikere, og andre aktører, har udviklet visioner og mål på baggrund af de udfordringer og vilkår, hver af midtbyerne er givet. Det er disse visioner og mål de nu har bedt ATRA arkitekter omsæt...

October 16, 2019

Ønsker du at indtage rollen som den erfarne og fagligt stærke projekteringsleder i et dynamisk team af engagerede medarbejdere?

  • Kunne du tænke dig at bidrage positivt til et udviklende miljø, med gode kolleger, der tilsammen byder på en bred vifte af kvalifikationer?

  • Sætter du pris på høj kvalitet og gode løsninger?

  • Forstår du vigtigheden af bygbar og funktionel arkitektur?

  • Ønsker du at arbejde for kvalitetsbevidste bygherrer?

  • ...

Ældre >

Please reload