NYHEDER

January 30, 2020

En gruppe engagerede borgere og erhvervsfolk udgør sammen med visionære byrådspolitikere de bedst tænkelige forudsætninger, når der skal arbejdes med byudvikling.

ATRA arkitekter a/s har netop afleveret sit forslag til Udviklingsplan for Ikast midtby, og vi glæder os til at gå videre med en lignende proces i Brande.

Udviklingsplanen opstiller et sæt udviklingsprincipper for en midtby, der deler udfordringer med rigtig mange andre byer af Ikast’s st...

December 11, 2019

ATRA arkitekter søger to bygningskonstruktørpraktikanter til efteråret 2020. 

Er du klar på et spændende og udfordrende semester i det vestjyske, så send os din ansøgning samt portfolio til: atra@atra.dk

Vil du hører mere, så kontakt Benny på telefon nr. 96 10 54 89.

November 1, 2019


Ikast-Brande Kommune har indgået aftale med ATRA arkitekter om udarbejdelse af to nye udviklingsplaner – en for midtbyen i Ikast og en for midtbyen i Brande.

Igennem foråret har kommunen afholdt et forløb i hver af de to byer, hvor de sammen med borgere, politikere, og andre aktører, har udviklet visioner og mål på baggrund af de udfordringer og vilkår, hver af midtbyerne er givet. Det er disse visioner og mål de nu har bedt ATRA arkitekter omsæt...

October 16, 2019

Ønsker du at indtage rollen som den erfarne og fagligt stærke projekteringsleder i et dynamisk team af engagerede medarbejdere?

  • Kunne du tænke dig at bidrage positivt til et udviklende miljø, med gode kolleger, der tilsammen byder på en bred vifte af kvalifikationer?

  • Sætter du pris på høj kvalitet og gode løsninger?

  • Forstår du vigtigheden af bygbar og funktionel arkitektur?

  • Ønsker du at arbejde for kvalitetsbevidste bygherrer?

  • ...

October 9, 2019

Fredag den 4. oktober blev Store Andst Efterskoles nye lokaler officielt indviet ved en festlig reception. Arrangementet bød på taler og fællessang i skolens nye samlingslokale, efterfulgt af gymnastikopvisning og rundvisning på skolen, og blev afsluttet med besøg af is-bilen og servering af et let traktement i den nye kantine.

Omkring 150 samarbejdspartnere, venner af efterskolen, beboer fra Store Andst, og forældre var mødt o...

Ældre >

Please reload