NYHEDER

August 11, 2020

Den 10. august blev der taget 1. spadestik på den nye daginstitution Buldervang i Kalundborg. Det var Kalundborgs borgmester Martin Damm, der tog det første spadestik med en gravemaskine.

Imens overværede medlemmer af kommunalbestyrelsen, hovedentreprenør Allan Abkjær, totalrådgiveren Atra Arkitekter samt en række underleverandører og repræsentanter fra administrationen i Kalundborg Kommune.

Den nye daginstitution i Kalundborg, bliver på 1100 kvadr...

June 29, 2020

Den 27. juni blev der holdt rejsegilde på Løgstrup Friplejehjem, hvor byggeriet er i fuld gang. 


Ved rejsegildet blev det store fremmøde budt velkommen af bestyrelsesformand Anders Jensen. 


Efterfølgende blev der holdt tale af bygherrerådgiver Finn Jensen, og byggeleder Kim Jakobsen fra ATRA arkitekter a/s, som takkede håndværkerne for deres fantastiske arbejdsindsats i forbindelse med byggeriet.


Den 27. juni bragte Viborg Sifts Folkebl...

June 26, 2020

Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune gav den 27. august grønt lys til at nybyggeri af fjorten almene familieboliger. Nu er projektet sat igang med første spadestik.

Atra arkitekter har tegnet de almene boliger som består af en kombination af tre forskellige typer af rækkehuse i et plan - fem treværelses boliger på 85 m², fire fireværelses boliger på 100 m² og fem 5-værelses boliger på 115 m². Den varierede boligsammensætning henvender sig til en...

June 26, 2020

I Remmerslund har ATRA arkitekter afleveret 30 almene boliger. Bebyggelsen i landsbyen Remmerslund ved Hedensted markerer sig ved at bevare og forstærke landsbystemningen langs Remmerslundvej, dette sker ved de langstrakte saddeltags volumener i en formation af en tolænget gård. Den bagvedliggende bebyggelse har en mere moderne karakter som står på kanten af den østvendte bakkekam mod det nye store byudviklingsområde i Remmerslund.

Denne bebyggel...

March 9, 2020

ATRA arkitekter er, efter et halvt års omhyggeligt forarbejde, nu klar til at tilbyde ingeniørydelser til både nye og nuværende kunder.

En tendens i branchen

Vi har fulgt udviklingen i branchen tæt over de seneste år, og vi kan se at en række af vores kollegaer er blevet opkøbt af store ingeniørvirksomheder, med det mål at etablere full-service rådgivningshuse der kan favne alle de kvalifikationer, som der er brug for når man skal bygge.

En anden ve...

Ældre >

Please reload