NYHEDER

April 3, 2020

Grundet stor tilgang af spændende projekter, søger vi én eller to ambitiøse og engagerede bygningskonstruktører, hvis primære opgave vil være projektering.

Om jobbet

Du vil deltage i alle projektets processer fra start til slut og være med til bl.a. at skitsere, udarbejde udbudsmateriale, tegninger og detaljeringer, samt evt. føre tilsyn i samarbejde med byggeledelsen, håndværkere og bygherrer.

ATRA dækker alle arkitektfagets discipliner, og har amb...

April 3, 2020

Vi søger en ambitiøs og engageret bygningskonstruktør, hvis primære opgave vil være byggeledelse og tilsyn.

Om jobbet

I jobbet som byggeleder har du ansvar for hele udførelsesfasen, hvad end det er fag-, stor- eller hovedentreprise, fra kontrahering til gennemført 1-årseftersyn i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.

Du vil være den koordinerede part i udførelsen, og have ansvaret for at tilrettelægge tilsyn og projektopfølgning hos de proj...

March 9, 2020

ATRA arkitekter er, efter et halvt års omhyggeligt forarbejde, nu klar til at tilbyde ingeniørydelser til både nye og nuværende kunder.

En tendens i branchen

Vi har fulgt udviklingen i branchen tæt over de seneste år, og vi kan se at en række af vores kollegaer er blevet opkøbt af store ingeniørvirksomheder, med det mål at etablere full-service rådgivningshuse der kan favne alle de kvalifikationer, som der er brug for når man skal bygge.

En anden ve...

January 30, 2020

En gruppe engagerede borgere og erhvervsfolk udgør sammen med visionære byrådspolitikere de bedst tænkelige forudsætninger, når der skal arbejdes med byudvikling.

ATRA arkitekter a/s har netop afleveret sit forslag til Udviklingsplan for Ikast midtby, og vi glæder os til at gå videre med en lignende proces i Brande.

Udviklingsplanen opstiller et sæt udviklingsprincipper for en midtby, der deler udfordringer med rigtig mange andre byer af Ikast’s st...

December 11, 2019

ATRA arkitekter søger to bygningskonstruktørpraktikanter til efteråret 2020. 

Er du klar på et spændende og udfordrende semester i det vestjyske, så send os din ansøgning samt portfolio til: atra@atra.dk

Vil du hører mere, så kontakt Benny på telefon nr. 96 10 54 89.

Ældre >

Please reload