ATRA arkitekter tegner friplejehjem i Hobro


Som sidste skud på stammen i vores store byudviklingsprojekt omkring Kirketerp i Hobro har vi indgået aftale med Hobro Friplejehjem om at tegne et nyt friplejehjem til 24 beboere.

Byggeriet er tegnet med særligt fokus på områdets historie, hvor Danmarks ældste økologiske kvæglandbrug har været seneste skud på stammen i en 400-årig landbrugstradition på området. De økologiske elementer indarbejdes i projektet, hvor der sættes særligt fokus på beboernes kontakt til- og forbindelse med naturen og det dyrkede.

Parken omkring friplejehjemmet vil rumme en serie sanse- og oplevelseshaver, hvor aktiviteter som retter sig særligt imod Friplejehjemmets beboere blandes med en rekreativ oplevelsessti hvor bydelens beboere kan nyde en pause, gå tur med hunden eller lægge vejen forbi når løbeskoene er snøret til den daglige motion.

Den overordnede plan for området er udviklet i samarbejde med Charles Castberg og CKC-properties mens Jon Pugholm, som står bag en række velfungerende og succesrige friplejehjem rundt om i det jyske, er drivkraften bag det nye byggeri.

Projektet projekteres i løbet af foråret og udbydes efter planen i fagentreprise umiddelbart efter sommerferien.

#nyheder