ATRA tildeles Børsen Gazelle


ATRA arkitekter har fået meddelelse om at vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed i 2018, det er vi naturligvis meget stolte af, fordi det markerer at vi er lykkedes med vores langsigtede mål om profitabel organisk vækst af virksomheden.

Vi har siden 2010 arbejdet målrettet på at transformere virksomheden fra en mindre lokalt forankret virksomhed med 10-12 medarbejdere og en omsætning på mellem 8 og 10 mio., til en mellemstor dansk arkitektvirksomhed med 25 medarbejdere, en omsætning omkring 20 mio., og selvstændige afdelinger i Aalborg, Esbjerg og Holstebro.

I transformationen har vi været helt afhængige af en dygtig og kritisk bestyrelse, nogle solide og langvarige kunderelationer, og ikke mindst et stort fokus på rekruttering af nye dygtige medarbejdere, og udvikling af kompetencer hos dem som har været med hele vejen.

Børsen Gazelle tildeles virksomheder som formår at fordoble enten omsætning eller resultat over en fireårig periode, hos os er vi lykkedes med begge dele, og ud over at det giver anledning til at vi bliver tildelt den fine pris fra Børsen, gør det os i stand til at fortsætte udviklingen af virksomheden, så vi – ud over vores kernekompetencer inden for undervisning og alment boligbyggeri, også har udbygget med projektudvikling og storskala, en planafdeling og senest et øget fokus på økologi og bæredygtighed.

#nyheder