Certificeret Rådgiver i Bæredygtigt Byggeri


ATRA arkitekter styrker organisationen for at imødekomme stor efterspørgsel på rådgivning inden for bæredygtighed


Arkitekt m.a.a. og DGNB Konsulent Gitte Damgaard har brugt det sidste halve år på at udvide sin viden omkring bæredygtigt byggeri og kan nu både kalde sig Konsulent i Svanemærket byggeri og Certificeret Rådgiver i Bæredygtigt Byggeri.


Vi har dermed styrket ATRA arkitekters kompetencer indenfor bæredygtighed og ser frem til at kunne bidrage med en opdateret værktøjskasse til at styre de bæredygtige projekter sikkert i mål igennem hele processen.


Gitte har lige nu travlt med arbejdet som DGNB-konsulent på to aktuelle boligprojekter, der begge skal DGNB Sølv certificeres – Golfparken i Ringe og Fuglesang Vest ved Fredericia. Derudover er Gitte tovholder i ErhvervsForum Holstebros Task Force, hvor ATRA arkitekter arbejder sammen med Holstebro Kommune, We Build Denmark, VCBK og ErhvervsForum Holstebro om at forberede lokale håndværkere og rådgivere i Vestjylland på de nye dokumentationskrav som indføres i bygningsreglementet i januar 2023.


Med certificeringen bygger Gitte og ATRA arkitekter endnu et lag på virksomhedens kompetencer, så vi nu kan hjælpe vores kunder sikkert gennem byggeprocessen med en rådgivningsydelse, som integrerer arkitekt- og ingeniørydelser med bæredygtighed og stram byggestyring.