Mejrup – en ny bydel er født!Vi har nu nået en af de helt store milepæle og kan sætte et foreløbigt punktum for vores store udviklingsprojekt i Mejrup.

Det var med høj solskin, og masser mennesker ved åbningen af Aldi butikken som markerede afslutningen af projektet i Mejrup. Efter mere end fem års bestræbelser er det lykkes at etablere en bydel som er en naturlig udvidelse af Mejrup by. Alle grunde har været solgt for længst, husene skyder op over alt, de første er flyttet ind, og Aldi har hyldene fyldt med tilbudsvare!

En ny bydel med 150 nye husstande, fællesarealer og en ny dagligvarebutik til at forsyne området er hermed afleveret af ATRA Udvikling. Aktiviteter for ca. kr. 600 mio. som på nær 1% er private midler, skaber området og smitter af på byen og kommunen.

Det er også en milepæl for ATRA, for det er første gang at ATRA både indtager rollen som udvikler, planlægger, projekterende og totalentreprenør- alt sammen selvfinansieret.


Der er mange at takke for samarbejdet undervejs, særligt to skal så absolut fremhæves, og det er Holstebro Kommune for Deres opbakning og løsningsorienterede tilgang til projektet, samt skal Mejrup Borgerforening roses for deres åbenhed og forståelse for udviklingen i deres nærområde.

Den efterspørgsel som vi har oplevet siden grundene i etape 1 blev sat til salg har været helt enorm, og vi er derfor glade for at kunne fortælle, at planlægning af Mejrup Etape 2 er i fuld gang, og med forbehold for byrådets accept af igangsætning af lokalplanen, igangsættes salget af parcelhusgrundene til oktober.


www.atra.dk/mejrup-1