ATRA er prækvalificeret som rådgiver på 54 skoler i Aalborg


ATRA arkitekter er sammen med Grue og Kirkgaard blevet prækvalificeret til rådgivningsopgaven omfattende udviklings- og Investeringsplaner for Aalborg Kommunes Skoler.

Arbejdet omfatter analyser og planlægning af byggetekniske og pædagogiske renoveringer på kommunens 54 skoler.

ATRA arkitekter er prækvalificeret med afsæt i vores meget roste rådgivnings- koncept ”Vores Skole”, som senest har dannet udgangspunkt for udarbejdelse af del- og helhedsplaner for alle skolerne i Struer Kommune.

Projektet i Aalborg er et væsentligt skridt i vores fortsatte udvikling af aktiviteterne i Aalborg, som for øjeblikket omfatter to større planlægningsopgaver og byggeri af i alt 400 ungdomsboliger på Østre Havn og den gamle Eternitgrund.

#nyheder