Enghaven i Holstebro


Med Enggaard og Braaten+Pedersens underskrift på købsaftalen for et af Holstebros mest centrale arealer, bevæger storcenteret på Enghaven sig nu ind i realiseringsfasen.

Projektet, som tog sit afsæt i ATRA arkitekters samarbejde med Handelstands- foreningen tilbage i 2008 har været længe undervejs, men med opstarten af lokalplanprocessen er startskuddet til en realisering for alvor gået. Projektet indeholder ud over 60 butikker også private boliger, udlejningsbyggeri og kontorer. Byggeriets størrelse gør det til et væsentligt element i Holstebro By, og de kommende måneder vil således stå på en gradvis detaljering af områderne omkring og ovenpå centeret. Dette vil ske i tæt samarbejde med Holstebro Kommune og med en bred og grundig offentlighedsinddragelse. Følg projektet i dagspressen og her på vores hjemmeside.

#nyheder