Mejrup Skole


Projektet er vundet i indbudt rådgivningsudbud og står i forlængelse af ATRA arkitekters tidligere arbejder på Mejrup Skole. Byggeriet omfatter en ny undervisningsfløj, med 7 hjemområder, fysiklokale, fælles opholdsarealer samt personalefaciliteter og mødelokaler. Desuden en kraftig ombygning af en eksisterende undervisningsfløj hvor lokalerne er opdateret funktionelt til moderne undervisning. Mellem det nye og det gamle byggeri er opført et flerfunktionelt forsamlingslokale som tilfører skolen rumligheder og funktioner som var stærkt tiltrængt. Mellembygningen fungerer som et funktionelt og trafikalt koblingsled mellem de to undervisningsafsnit som er placeret på en grund med store niveauforskelle. Byggeriet er detailprojekteret og udbudt i fagentrepriser. ATRA arkitekter har derudover forestået byggeledelse. Adresse: Mejrup Kirkevej 3, 7500 Holstebro Bygherre: Holstebro Kommune Areal: Nybyggeri 800 m², Ombygning ca. 800 m² Anlægssum: 16 mio.

#undervisning