Lydens By Skole, Struer


ATRA arkitekter har på projektet Lydens By Skole arbejdet tæt sammen med Struer Kommune om udviklingen af en vision for en ny skole i Struer. Projektet har en ambition om at præsentere en helt ny måde at tænke skole på og det fik i oktober 2014 sin politiske godkendelse i Struer Byråd. Projektet tager udgangspunkt i Struer Kommune som lydens by, og anvender lyd som et gennemgående redskab til indretning og differentiering af den nye skoles arealer. Skolen vender i sit koncept vrangen ud på den traditionelle organisering af folkeskolen, og flytter fokus fra klasseværelset og elevernes fællesskab omkring en fysisk base, til lærernes faglighed og læringssituationen. Struer Kommune har bevilget 50 mio. kroner til det nye byggeri, som desuden skal støttes af private og halvoffentlige fonde. ATRA arkitekter fortsætter sammen med Struer Kommune og team2 arbejdet med at sikre den nødvendige finansiering.

Adresse: Struer Bygherre: Struer Kommune Areal: ca. 11.000 m² Byggesum: ca. 200 mio.

#undervisning