Rejsegilde i Asa-/Jættegården, Holstebro


Onsdag d. 11. marts fejrede Boligselskabet Holstebro rejsegilde i Asa-/Jættegården, hvor to boligblokke i tre etager ved en omfattende renovering omdannes til rækkehuse i et plan. De to øverste etager er revet ned, og spærene til en ny tagkonstruktion er nu rejst.

Rækkehusene er en del af kvarterløftprojektet i Asa/Jættegården, hvor to boligblokke allerede er renoveret og omdannet til seniorboliger med helt nye adgangsforhold. Udearealerne i hele området har ligeledes gennemgået en stor forvandling med nye beplantninger, opholdsterrasser og legepladser i alle gårdene.

ATRA arkitekter har som bygherrerådgiver for Boligselskabet Holstebro udarbejdet byggeprogram, dispositionsforslag til brug ved totalentreprise, afholdt totalentrepriseudbud, kontrahering og opfølgning.

#nyheder