Østre Havn - 1. etape klar til aflevering til december


1. etappe af ATRA arkitekters byggeri på Østre Havn i Aalborg nærmer sig sin afslutning. De første 154 ungdomsboliger ud af i alt 269 er klar til indflytning til december, de resterende 115 ungdomsboliger er klar til indflystning i juni 2016.

Projektet indeholder ud over ungdomsboliger flere erhvervslejemål. I stueetagen indrettes et kontorlejemål i 1. etappe af byggeriet, og i 2. etappe er en gammel silos stueetage bevaret. På det sidste billede kan man se de karakteristiske betonkonstruktioner, fra den tidligere kornsilo. En kommende restaurant får en helt unik atmosfære i disse rammer.

Lejerbo er bygherre for de 269 ungdomsboliger og entreprænørfirmaet A. Engaard er bygherre på erhvervsdelen.

Se mere om projektet på Østre Havn her

#nyheder