Creativ Company, Holstebro


Erhvervsbyggeriet havde som udgangspunkt til formål, at afhjælpe et øget behov for lagerkapacitet, i kraft af Creativ Companys øgede fremgang på både det dansk og internationale marked, men blev udvidet til også at indeholde et større antal kontorarbejdsplader, kreative værksteder, showroom og kantine. De 6000 m² teknologisk højlager er indrettet i samarbejde med anerkendte leverandører af modulopbyggede opbevaringssystemer og automatiske smalgangstrucks. ATRA arkitekter har været bygherrerådgiver på opgaven, og har i den forbindelse stået for programmering, skitsering og projektering frem til projektforslag og udbud i totalentreprise, samt efterfølgende vurdering af indkomne tilbud og kontrahering.

Adresse: Rasmus Færchs Vej 23, Holstebro Bygherre: Creativ Company Areal: 2500 m² kontor, showroom og kantine, 6000 m² teknologisk højlager

#erhverv #bygherrerådgivning