Er du vores nye bygningskonstruktør?


Har du ambitioner om personlig og faglig udvikling på højt niveau i en moderne og omstillingsparat virksomhed så se her!

 • Kunne du tænke dig at bidrage positivt til et udviklende miljø, med gode kolleger, der tilsammen byder på en bred vifte af kvalifikationer?

 • Elsker du at have mange bolde i luften, at koordinere og planlægge?

 • Forstår du vigtigheden af bygbar og funktionel arkitektur?

 • Tænder du på IT og teknologi?

Lyder det interessant? Så sæt dig godt tilrette og læs nedenfor, hvilke muligheder, der findes for dig hos ATRA arkitekter.

Når du starter hos ATRA arkitekter vil du opleve:

 • En dynamisk og udviklingsorienteret ledelse og et team af dygtige kolleger.

 • En lang række spændende og inspirerende kunder.

 • En virksomhed som er med hvor tingene udvikler sig.

 • Mulighed for at benytte fagets mest moderne værktøjer i praksis.

 • En organisation i vækst.

 • Stor tillid til dig og dine kompetencer.

 • Gode muligheder for at prøve dig selv af og suge viden til dig.

Dine udviklingsmuligheder efter et par år.

ATRA arkitekter dækker alle fagets discipliner, og du får således mulighed for at demonstrere dine evner og dygtiggøre dig inden for netop de områder hvor du har dine interesser og er stærkest. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi ser den enkelte medarbejders udvikling som en betingelse for virksomhedens succes. Hos os vil du efter et par år få muligheden for at køre dine egne projekter, du kan få direkte kontakt til vores kunder eller måske varetage byggeledelse eller udvikling af virksomhedens standarder.

Dig, din baggrund og ekspertise:

Du er uddannet bygningskonstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund, og brænder for projektering og byggeledelse. Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Som menneske er du positiv og løsningsorienteret, men forstår også at forsvare dit synspunkt gennem dialog. Du er præget af ordentlighed og har en metodisk og struktureret tilgang til arbejdet.

Vi og os:

Hos ATRA arkitekter bliver du en del af et uformelt, professionelt, dynamisk og åbent miljø. ATRA arkitekter består af et team på 15 engagerede medarbejdere fordelt på tre kontorer i Holstebro, Aalborg og Esbjerg. Kulturen er kendetegnet ved stor frihedsgrad og udviklingsmuligheder hos medarbejderne, hvorfor medarbejderancienniteten er høj.

....Sådan søger du

Vil du høre nærmere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte Claus Persson på clpe@atra.dk eller du kan eventuelt ringe på 2040 2615

I forbindelse med en eventuel samtale skal du være forberedt på at gennemgå en personlighedstest vha. testsystemet Insights. Både testen og den øvrige ansættelsesprocedure er naturligvis fortrolig. Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgningsfrist:

8. december 2016

#nyheder