Ny tegnestueleder hos ATRA arkitekter i Holstebro


ATRA er glade for at kunne byde velkommen til Claus Persson som ny tegnestueleder for hovedkontoret i Holstebro.

Claus er uddannet bygningsingeniør og har omfattende erfaring fra byggebranchen, tidligere hos MTH, og senest som tegnestueleder hos Gråkjær, hvor han har været med til at præge Gråkjær’s udvikling til en stor spiller inden for erhvervs, undervisning, industri og bolig.

Claus er bosiddende i Holstebro med sin familie, og han er et kendt ansigt i byggebranchen i det Midt- og Vestjyske

Udvidelsen af ATRA arkitekters ledelse med Claus Persson sker som et led i gennemførelsen af ATRA arkitekters vækststrategi, hvor en stærk tegnestueleder i Holstebro vil styrke os i det daglige arbejde med at levere god service og værdiskabende rådgivning til alle vores kunder,

også fra kontorerne i Aalborg og Esbjerg.

#nyheder