ATRA arkitekter fortsætter væksten på skoleområdet


ATRA arkitekter er tirsdag blevet udpeget som totalrådgiver på Ikast-Brandes forestående om- og tilbygninger på de tre byskoler Hyldgårdsskolen, Østre Skole og Nordre Skole.

ATRA arkitekters forslag til projektets løsning bygger videre på vores erfaringer fra de seneste års samarbejder med Struer Kommune, Tønder Kommune og senest Holstebro Kommune, hvor vi for øjeblikket arbejder med et spændende projekt for den nye Nørre Boulevard Skole. Projektet har stor betydning for os såvel fagligt som strategisk, og vi får nu mulighed for at fastholde og udvikle vores kompetencer inden for undervisningsområdet. ATRA arkitekter sætter kommunikation og brugerinddragelse centralt i processen, og vi vil i Ikast arbejde videre med vores implementering af Virtuel Reality, både som arbejdsredskab i projekteringen og som platform for brugerinddragelsen.

De tre skoler i Ikast har et samlet budget på 75. Mio. Og projektarbejdet opstartes lige efter nytår.

Visualiseringen er fra den nye Nørre Boulevard Skole i Holstebro.

#nyheder