DGNB-konsulent hos ATRA arkitekter

ATRA opruster på bæredygtighedfronten, hvor vores Arkitekt Gitte Damgaard netop har gennemført DGNB-konsulentuddannelsen i nye bygninger.

Vi er nu med en certificeret DGNB-konsulent hos ATRA arkitekter, og som medlem af den danske organisation Green Building Council Denmark, rustet til at rådgive om bæredygtigt byggeri med udgangspunkt i DGNB systemets fem hovedområder - Miljømæssige kvaliteter - Sociale kvaliteter - Økonomiske kvaliteter – Tekniske kvaliteter - Proces kvaliteter.

Vil du vide mere om bæredygtigt byggeri og DGNB certificeringsordningen – så ring til os – eller læs mere på Green Building Council Denmark's hjemmeside

Green Building Council Denmark er en non-profit organisation, der har til formål at støtte udbredelsen af bæredygtighed i den danske byggebranche. Foreningen blev stiftet af en samlet dansk byggebranche i 2010 og varetager udvikling og administration af den danske bæredygtighedscertificering DGNB, som er en dansktilpasset version af den internationalt anerkendte bæredygtigheds-standard DGNB, ATRA arkitekter er medlem af organisationen for at støtte op omkring den bæredygtige udvikling indenfor dansk byggeri.

#nyheder