Planer for nyt friplejehjem i Holstebro


Økonomiudvalget i Holstebro vedtog i går at igangsætte planlægningen for et nyt Friplejehjem i Kommunens store byudviklingsområde Alstrup i det Nordlige Holstebro.

ATRA arkitekter har gennem en længere periode arbejdet sammen med bestyrelsen for den selvejende institution Holstebro Friplejehjem og en hastigt voksende støtteforening for at få projektet op at flyve, og det er den foreløbige kulmination på dette samarbejde, at Holstebro Kommune nu giver sin tydelige opbakning til projektet.

Vi glæder os til at udarbejde tillæg til kommuneplanen og en ny lokalplan for projektet i samarbejde med Holstebro Kommune, og til - sideløbende hermed – at formgive selve byggeriet sammen med bestyrelsen.

ATRA arkitekter afleverede for et år siden vores første friplejehjem i Hobro, i næste weekend afleverer vi Randers Friplejehjem, om kort tid tages første spadestik til Skive Friplejehjem, og vi har Løgstrup Friplejehjem i udbud. Her ud over arbejdes der med konkrete projekter i Tornby ved Hjørring, i Voel ved Silkeborg, og i Ulsted nord for Ålborg.

Friplejehjemmet i Holstebro får efter planen 30 pladser og placeres på en grund tæt på Holstebro Friskole og Idrætscenter Vest.

Illustrationer: Hobro Friplejehjem, ATRA arkitekter

#nyheder