ATRA vinder ny daginstitution i Buldervang


ATRA arkitekter Aalborg er, efter deltagelse i åben projektkonkurrence, udnævnt som vinder af totalrådgivningen i forbindelse med etablering af Ny Daginstitution i Buldervang for Kalundborg Kommune. Vi glæder os meget til at udfolde projektets fulde potentiale, og i samarbejde med husets brugere at justere og finpudse det fremsendte konkurrenceforslag.

Ud over at give svar på det konkrete projekt i Buldervang, danner konkurrenceprojektets koncept ligeledes de overordnede rammer for opførelsen af fremtidige daginstitutionsbyggerier i Kalundborg Kommune. Hos ATRA arkitekter glæder vi os naturligvis over at have vundet konkurrencen, og ser frem til et spændende og inspirerende samarbejde med Kalundborg Kommune.

Det konkrete projekt i Buldervang danner den fysiske ramme omkring 24 vuggestuebørns, 66 børnehavebørns, samt ca. 25 ansattes hverdag, og skaber et tidssvarende og fremsynet byggeri til både børn og voksne. Som en del af projektet, arbejdes der aktivt med muligheden for at tage daginstitutionen i brug uden for den primære åbningstid. Dette kunne f.eks. være ved fællesspisning, i bridgeklubben, eller til generalforsamlingen i grundejerforeningen. På denne vis er den nye daginstitution et multifunktionelt hus, som giver tilbage til sine omgivelser, og danner et knudepunkt i nærmiljøets aktive liv.

#nyheder