top of page
Almene Kirketerp Etape ll 08.jpg

Almene familieboliger i Kirketerp, Hobro

Adresse: Kirketerp, 9500 Hobro

Bygherre: Lejerbo

Areal: 2632 m2

Byggesum: 35,5mio.

Projektet er det første i en række af boligprojekter, som i løbet af de kommende år vil danne en ny og attraktiv bydel i det nordlige Hobro. Med en unik placering hævet over Hobro, på jorder som i 400 år har været udnyttet til landbrugsdrift af gården Kirketerp, tilbyder projektet en ny type boliger, hvor kvaliteterne, som findes i den private villa, kombineres med den service og tryghed, som vi kender fra det almennyttige.

 

Rækkehusbebyggelsen er stykket sammen af en kombination af tre til fire værelses boliger på 98 m² og 115 m², opført som rækkehuse i et til to plan.

 

Rækkehusene tilbyder, som noget helt unikt, en tæt relation til gården Kirketerp, hvor der er mulighed for at etablere nyttehaver med økologisk dyrkning, fælles husdyrhold, mulighed for hestehold og en række andre aktiviteter, som kombinerer livet i byen med livet på landet.

 

Byggeriet opføres som let byggeri i rumstore moduler, en byggemetode som minimerer risikoen for fejl i byggeprocessen, og som optimerer ressourceforbruget ved byggeriet på en måde, der gør det muligt at levere en fantastisk høj kvalitet inden for de relativt stramme økonomiske rammer, som gælder for det almennyttige byggeri.

 

ATRA arkitekter a/s har gennem hele processen haft en styrende og koordinerende rolle, og har sammen med Lejerbo håndteret dialogen omkring projektet.

 

De 26 boliger i Hobro blev udbudt i hovedentreprise med licitation den 24. juni 2016. Byggeriet opstartes med byggemodning i september 2016 og er efter planen klar til indflytning i foråret 2017

Almene Kirketerp Etape ll 04.jpg
Almene Kirketerp Etape ll 03.jpg
Almene Kirketerp Etape ll 05.jpg
Almene Kirketerp Etape ll 06.jpg
Almene Kirketerp Etape ll 09.jpg
ANDRE PROJEKTER
ANDRE PROJEKTER
bottom of page