top of page
IMG_3445.jpg

Godsbanen - Aalborg

ydelser

ATRA arkitekter udfører arkitektrådgivning for en bred portefølje af bygherrer, private såvel som almene og offentlige. 

Vores rådgivningsydelser strækker sig igennem hele byggeriets proces, hvor vi rådgiver indenfor alle byggeriets faser - fra opstart af byggeriets planlægning til aflevering og opfølgning.
Herunder arbejder vi med bygherrerådgivning og planlægning, indledende analyser, skitsering og studier, programmering og udarbejdelse af masterplaner. Vi udfører dispositions- og projektforslag, myndigheds- og udbudsprojekter samt udfører licitation, kontrahering og projektopfølgning, herunder byggeledelse, fagtilsyn og eftersyn. 

Hos ATRA arkitekter tilbyder vi rådgivningsydelser indenfor bæredygtighed, bygningssyn, 3D-registrering og planlægning samt delydelser herunder der indeholder blandt andet daglysberegning, energiberegning, LCA-beregning mv. 

Se mere om vores ydelser nedenfor

bæredygtighed

Vi arbejder med bæredygtighed i alle vores projekter, hvor vi forener bygherres vision med tiltag indenfor bæredygtighed. 
 

Hjørne-1.jpg

3D-registrering

Vi anvender scanningsredskaber til at skabe en 3D-model af jeres byggeri, der anvendes til registrering, projektering, visualisering, salg og interaktiv gennemgang.  

2023.12.05 - Nørreport vis. - -10.jpg

Byggeriet er et kvalitetsbyggeri, hvor udformningen er praktisk og funktionel. Alle boliger er med et stort gennemlyst alrum, som udgør husets hjerte samt muligheden for at parkere ved egen bolig. 

Holstebro 

Danmarksgade 18

7500 Holsterbro
 

Aalborg

C. W. Obels Plads 1B, 1. th

9000 Aalborg

9742 0511

bottom of page